Ο Νικ Νερς εμφανίζεται ως μία από τις σοβαρές επιλογές για τον πάγκο των Λέικερς!

Ο Φρανκ Βόγκελ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς. Αυτό είναι σίγουρο. Με τους πρωταθλητές του 2020 να έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου προπονητή τους.

Σύμφωνα με το Athletic η περίπτωση του Νικ Νερς, πρωταθλητή με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019, εμφανίζεται ως η κορυφαία επιλογή τους. Και συνοδεύεται από μπόλικους αστερίσκους.

Βλέπετε, ο Νερς έχει συμβόλαιο με τους Καναδούς για δύο ακόμη χρόνια, ενώ βρίσκεται στον πάγκο τους για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Κάτι που σημαίνει ότι οι Λέικερς θα πρέπει πρώτα να πάρουν την άδεια (αν την πάρουν) των Ράπτορς για να συζητήσουν μαζί του, για μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο παράγοντας Ουέστμπρουκ

Όπως και να έχει, οι Λέικερς καλούνται να βρουν τη λύση και στο ζήτημα του Ράσελ Ουέστμπρουκ. Εχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, με δική του επιλογή ανανέωσης, και την αξία του να φτάνει στα 47 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Λέικερς, αν ο Ουέστμπρουκ ενεργοποιήσει τη συμφωνία, θα εξαντλήσουν όλες τις επιλογές τους: Να τον ανταλλάξουν, με τους Ιντιάνα Πέισερς να είναι ένας πιθανός προορισμός, να τον διατηρήσουν για μία ακόμη σεζόν ή να προχωρήσουν σε buyout!

 

Μάθε τα τελευταία νέα του NBA στο Dunk!