Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζήτησε από τον Τζοέλ Μπολομπόι να επιστρέψει και εκείνος με μια ανάρτηση του στα social media έκανε λόγο για απειλές και κακομεταχείριση παικτών!

Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, οι ρωσικές ομάδες αποβλήθηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Mετά από αυτή την απόφαση οι διοικήσεις των ομάδων έδωσαν τη δυνατότητα στους ξένους παίκτες να αποχωρήσουν αν το θέλουν χωρίς να τους δεσμεύει κάτι.

Πάντως τώρα φαίνεται πως έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζήτησε από τον Τζοέλ Μπολομπόι να επιστρέψει στην ομάδα. Ο Αμερικανός ξεσπά μέσω μιας ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως η ρωσική ομάδα κακομεταχειρίζεται τους παίκτες, ενώ ταυτόχρονα τους απειλεί με σκοπό να τους πείσει να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Το ζήτημα ξεκίνησε όταν η ΤΣΣΚΑ ζήτησε από τον έμπειρο ψηλό να επιστρέψει στην Ρωσία και, επιπρόσθετα, στο mail από την διοίκηση του συλλόγου γίνεται λόγος και για ένα χρηματικό ποσό που πρέπει να δώσει ο παίκτης.

Πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει κάτι η ρωσική ομάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χαρακτηριστικά έγραψε στα social media o Τζοέλ Μπολομπόι:

«Αφήστε με! Σας έχω ήδη πει ότι δεν θα επιστρέψω. Προσπαθείτε να πείσετε τους παίκτες με απειλές για τιμωρία. Είπατε σε μένα και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και ότι καταλαβαίνετε πως το ζήτημα της Ρωσίας με την Ουκρανία έχει κλιμακωθεί».

Μάθε τα τελευταία νέα της Euroleague στο Dunk!