Κρίσιμο ραντεβού του Βαγγέλη Λιόλιου με τους ”αιώνιους” για τα ματς με την Τουρκία!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα έχει συναντήσεις τις επόμενες μέρες με τους ”αιώνιους”. Αναμένεται να μιλήσει από κοντά τόσο με τους αδερφούς Αγγελόπουλους όσο και με το δίδυμο των γενικών διευθυντών του Παναθηναϊκού. Ο λόγος των συναντήσεων αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της Εθνικής ομάδας για τα κρίσιμα ματς της 25ης και 28ης Φλεβάρη.

Λόγω της ήττας της «επίσημης αγαπημένης» στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αγγλία, δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για στραβοπάτημα. Το δεύτερο «παράθυρο» απέχει μόλις τρεις εβδομάδες και οι ιθύνοντες έχουν εντείνει τις τελικές διεργασίες, προκειμένου η Ελλάδα να παραταχθεί όσο το δυνατόν γίνεται πιο ενισχυμένη.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η εξασφάλιση κάποιων έξτρα διεθνών πλην των Λούντζη, Κασελάκη και Καββαδά που συμμετείχαν στο πρώτο “παράθυρο”), ιδανικά και για τα δύο ματς. Το συγκεκριμένο αίτημα είναι πάντως κάπως περίπλοκο, ειδικότερα για τους «ερυθρόλευκους». Την προηγούμενη μέρα έχουν πολύ σημαντικό βαθμολογικό ματς με το Μιλάνο.

Βέβαια, η έκβαση της υπόθεσης δεν αποκλείεται να κριθεί και από την επιθυμία των ίδιων των παικτών. Να τονιστεί πάντως ότι η πλειοψηφία των παικτών συναισθάνεται τη σημασία των δύο συγκεκριμένων αναμετρήσεων και φέρονται διατεθειμένοι να τεθούν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού.